Robbert van der Staaij

Deelnemer

Na mijn deelname in 2016 aan Giro Di Kika wist ik het zeker.........ik ga in de toekomst nog een keer meedoen aan dit fantastische evenement. Nu is het zo ver, ik heb me ingeschreven voor de editie van 2018 waarbij ik samen met veel dappere fietsers 995 km en 15.000 hoogtemeters ga fietsen door Umbrië en Toscane om zo veel mogelijk geld op te halen voor KiKa.

Nog steeds is het niet vanzelfsprekend dat kinderen zorgeloos kunnen opgroeien, ik heb het voorrecht gehad dit wel te kunnen. Jaarlijks krijgen 500-550 kinderen de diagnose kanker. Het overlevingspercentage is momenteel 75%. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat nieuwe behandelingsmogelijkheden ontwikkeld kunnen worden om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen.

De komende periode ga ik proberen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa om dit doel te realiseren. Help jij mee om kinderen een zorgeloze jeugd te bieden en de overlevingskans te doen vergroten?

Grazie mille, ciao!
Robbert

€ 2.164,00 / 5.000,00

Sponsor