Robbert van der Staaij

Deelnemer

Na mijn deelname in 2016 aan Giro Di Kika wist ik het zeker.........ik ga in de toekomst nog een keer meedoen aan dit fantastische evenement. Nu is het bijna zo ver. Over een paar maanden ga ik samen met veel dappere fietsers 995 km en 15.000 hoogtemeters fietsen door Umbrië en Toscane om zo veel mogelijk geld op te halen voor KiKa. Onwijs veel zin in deze uitdaging!

De afgelopen maanden veel acties gehouden, donaties mogen ontvangen en het is nog lang niet klaar!

Nog steeds is het niet vanzelfsprekend dat kinderen zorgeloos kunnen opgroeien, ik heb het voorrecht gehad dit wel te kunnen. Jaarlijks krijgen 500-550 kinderen de diagnose kanker. Het overlevingspercentage is momenteel 75%. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat nieuwe behandelingsmogelijkheden ontwikkeld kunnen worden om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen.

Enkele weken terug hebben we de eerste bijeenkomst gehad voor Giro di KiKa. Tijdens dit evenement gaf Frits Hirschtein aan dat het Prinses Maxima Centrum, waar alle specialisatie op het gebied van kanker centraal samenkomt, alleen gefinancierd wordt door donaties (en dus niets vanuit de overheid). Wij gaan met z'n allen dus fietsen om de bouw van dit centrum mede mogelijk te maken.

Help jij mee aan het kunnen realiseren van dit centrum en help jij mee om de overlevingskans voor deze ziekte te vergroten?

Grazie mille, ciao!
Robbert

€ 18.834,75 / 5.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen