Route Giro di KiKa 2025

5 etappes  Dolomieten Stelvio


Check de Route Volg een webinar

Route

Giro di KiKa

2025

5 etappes • Dolomieten Stelvio

Routeoverzicht

Het wielergekke Italië wacht op je! De routebouwer heeft een compleet vernieuwde route voor je uitgestippeld, met start vanaf een nieuwe camping. Verzeker jezelf van uitgestrekte wijnvelden, stijle muurtjes en pittige klimmetjes. Bedwing legendarische bergen en beloon jezelf op de top met het adembenemende uitzicht.

Op de slotdag van Giro di KiKa fiets jij Stelvio di KiKa. Een onvergetelijke wielerdag op en rondom de Stelvio. Welke uitdaging kies jij? Stelvio, Extrema of Epico?


Giro di Vino

Welkom in Italië! Deze prachtige etappe voert je door het wijndal en wijnvelden bij Trento. Een prachtige kennismaking met de regio en een heerlijke etappe om jouw Giro di KiKa mee te beginnen. Vergis je niet, gemakkelijk is het zeker niet met enkele korte, maar stijle muurtjes en klimmetjes.

Giro di Leggendaria Locale

Op dag 2 heb je de keuze uit twee routes. Welke route je ook kiest, je beklimt sowieso de legendarische Monte Bondone. In zo'n 20 kilometer mag je 40 haarspeldbochten afvinken. Het uitzicht op het dal vertelt je hoe snel je steigt. Maar met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,8% is deze klim goed te doen. Een toptijd mag, maar hoeft niet. Geniet vooral van het uitzicht! Ga je voor de langere route, dan fiets je het tweede deel van de klim nog een keer.


Giro di Laghi

Vandaag kom je voor het eerst boven de 2.000 meter. De klim naar de Passo Manghen is met recht een monsterklim. Ruim 20 kilometer lang, 1656 hoogtemeters en een gemiddeld stijgingspercentage van 7,2% met de stijlste stukken aan het einde. Het uizicht maakt een hoop goed! Deze etappe staat bol van prachtige panoramische uitzichten en mooie wegen langs tal van blauwe bergmeren.

Giro di Panaramico

De laatste etappe voor de welverdiende rustdag en de verhuizing naar de Stelvio. Met de beklimmingen van vandaag is het een heerlijk vooruitzicht om een dag de benen omhoog te kunnen doen. Je beklimt namelijk de Menador, die kort na de start van etappe omhoog krioelt richting Monte Rovere. Halverwege de etappe start met de lange beklimming van de Forcella Valbona. Vanuit Arsiero bedwing je 1.400 hoogtemeters naar de top op 1.785 meter. Zorg dat je telefoon is opgeladen want je gaat een hoop foto's maken vandaag!

Routes Stelvio di KiKa

De slotdag van Giro di Kika draait om Stelvio di KiKa. Het peloton groeit en de Stelvio kleurt KiKa oranje!
Je kunt kiezen uit drie opties: Stelvio, Extrema of Epico. Welke route je ook kiest, je finisht bovenop de legendarische Passo dello Stelvio. Een dag om nooit te vergeten!

Routes Stelvio di KiKa

De slotdag van Giro di Kika draait om Stelvio di KiKa. Het peloton groeit en de Stelvio kleurt KiKa oranje!
Je kunt kiezen uit drie opties: Stelvio, Extrema of Epico. Welke route je ook kiest, je finisht bovenop de legendarische Passo dello Stelvio. Een dag om nooit te vergeten!

Deelnemers geven de route gemiddeld een:

8,9

Hoor het van een ander, bekijk onze reviews op Trustpilot!

"Uitdagende routes, mooie beklimmingen en nog mooiere uitzichten." - Rob

"Wie klimt mag dalen! Schitterende beklimmingen, afdalingen en genieten van het uitzicht." - Eugene

"Afzien en genieten tegelijk in een prachtige omgeving met hierin vele bekende klimmen uit de Giro d'Italia!" - Marcel

Meer weten over de epische route?

Vraag het gratis infopakket aan!


Waar heb je meer interesse in?*
Wil je op de hoogte blijven?

Wij respecteren jouw privacy. Lees hier hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.