Waar gaat het geld naartoe?

Het grootste gedeelte van de opbrengst gaat naar KiKa om de genezingskans naar 100% te verhogen. De kosten van de arrangementen (bijvoorbeeld het verblijf) maken onderdeel uit van het inschrijfgeld. De rest investeren we (gemiddeld 25%) om nóg meer deelnemers en dus nog meer geld op te halen. Doordat we dat doen is en blijft Giro di KiKa een succes.

Team Giro di KiKa

- Personeelskosten
- Kantoor overhead

Marketing & communicatie

- Website
- Online marketing
- Video´s
- Advertenties etc.

Fundraising & administratie

Investering in tools en kennis waardoor deelnemers gemiddeld veel meer op gaan halen dan de minimale target.
Financiële administratie, o.a. de verwerking van meer dan 10.000 sponsoringen.

Impact

KiKa organiseert elk jaar diverse evenementen om fondsen te werven. Tijdens deze evenementen kunnen jong en oud samen een onvergetelijke ervaring beleven en zich inzetten voor een mooie opbrengst voor KiKa. Het enthousiasme van alle deelnemers blijft KiKa inspireren om mooie evenementen te organiseren.

The Event Foundation

KiKa’s motto is groot worden door klein te blijven. Om deze reden is de organisatie van Giro di KiKa in handen van The Event Foundation. The Event Foundation schenkt de netto-opbrengst van Giro di KiKa aan KiKa. Stichting The Event Foundation faciliteert fondsenwervende evenementen in opdracht van goede doelen. De daadwerkelijke organisatie besteedt The Event Foundation uit aan Emolife Event. Door haar charitatieve doelstelling schenkt The Event Foundation de opbrengsten van events en campagnes netto door aan het goede doel. The Event Foundation is door de belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vind je op  www.eventfoundation.nl