Bereid je optimaal voor op jouw Giro di KiKa

Om optimaal te genieten van Giro di KiKa is een goede voorbereiding vereist. Zowel om helemaal fit aan de start te staan, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij. Stel van te voren een goed trainings- en sponsorplan op, train, volg onze trainingsclinics en luister goed naar je lichaam. Hoe beter je voorbereiding, hoe meer je kan genieten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie via info@girodikika.nl of 088-3665421.

Training

Giro di KiKa is een evenement waar je in veel gevallen goed voor moet trainen, maar wat goed te combineren is naast een druk leven. Wij werken samen met trainingspartners op verschillende gebieden om te zorgen dat jij je optimaal kan voorbereiden op deze geweldige fietservaring.

Conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren? En wil je dat ook zo (tijds)efficient mogelijk doen? Kom dan trainen bij een van de locaties van WattCycling of Wattworks. Zij zorgen ervoor dat je in no-time sterker wordt, en je gericht klaargestoomt wordt voor Tour for Life. WattCycling trainingen zijn de perfecte aanvulling op je buitentrainingen. Als Tour for Life-deelnemer mag je gebruik maken van een gratis introductietraining. Klik op het logo, check de dichtsbijzijnde locatie en boek een introductietraining bij jou in de buurt!

WattCycling.nl
Check alle locaties!
Logo Wattworks
(Amsterdam-West en Haarlem)

Techniektraining

In het voorjaar worden fietsclinics en een trainingsweekend in de Franse Alpen, georganiseerd door NTFU-trainer Paul van Dam. Doelstelling hiervan is het aanleren en/of perfectioneren van de techniek die nodig is om op een goede manier in de bergen te fietsen. Het niveau van de trainingen wordt aangepast aan de groep zodat iedereen het optimale uit de clinics en het trainingsweekend kan halen. Kijk voor meer informatie op www.passion4biking.nl

Persoonlijke begeleiding

Zoek je meer begeleiding? Neem contact met ons op, dan kunnen wij je doorverwijzen de persoonlijke trainer die het beste bij jou past!

Vervoer

Alle deelnemers gaan op eigen gelegenheid naar Italië. Maar we gaan het jou zo makkelijk mogelijk maken!

Je kan met de auto naar de startcamping rijden of met het vliegtuig naar Pisa. Wij halen je dan op vanaf het vliegveld en nemen desgewenst jouw fiets ook mee vanuit Nederland. Zo begin je geheel ontspannen aan Giro di KiKa. Beide opties (Airport-service en fietsvervoer) zijn later nog bij te boeken via jouw persoonlijke pagina. Kijk hier voor meer informatie.

Sponsorwerving: iedereen kan het!

Iedere deelnemer aan Giro di KiKa brengt minimaal 2.500 euro sponsorgeld mee. De strijd tegen kinderkanker is een geweldig doel dat iedereen aanspreekt. Sponsors zoeken gaat gemakkelijker dan je denkt.

Als je sponsors gaat werven is het handig om een plan te maken. Laat geen kans onbenut om te sponsorwerven. Vraag iedereen, wees creatief en organiseer een brainstorm voor originele acties. Maak een lijst van vrienden, familie, collega’s, buren en bedrijven die je om steun kunt vragen.

Deelnemers kunnen hier alle tools en downloads om jou zo snel mogelijk naar 2.500 euro te helpen!

Zo bereid jij je goed voor

Voeding
Voeding
Voeding speelt een grote rol in het leveren van sportieve prestaties. Omdat deelname aan Giro di KiKa veel vraagt van deelnemers is er een samenwerking gesloten met Duursport. Klik hier om alles te weten te komen over voeding.
Voeding Voeding speelt een grote rol in het leveren van sportieve prestaties. Omdat deelname aan Giro di KiKa veel vraagt van deelnemers is er een samenwerking gesloten met Duursport. Klik hier om alles te weten te komen over voeding.
Mecanicien
Mecanicien
Niet alleen fitheid is van essentieel belang voor een mooie Giro di KiKa, zorg er ook voor dat jouw fiets in orde is! Hiervoor kan je bijvoorbeeld contact opnemen met Rijwielpaleis Bilthoven, die tijdens de ronde ook voor jouw fiets gaat zorgen!
Mecanicien Niet alleen fitheid is van essentieel belang voor een mooie Giro di KiKa, zorg er ook voor dat jouw fiets in orde is! Hiervoor kan je bijvoorbeeld contact opnemen met Rijwielpaleis Bilthoven, die tijdens de ronde ook voor jouw fiets gaat zorgen!
Sportmedische
keuring
Sportmedische keuring
Een keuring heeft een preventief karakter en zorgt ervoor dat je veilig en verantwoord met het sporten start. Voor deelname aan Giro di KiKa is een keuring niet verplicht, maar kan het wel handig zijn om gerichter te kunnen trainen!
Sportmedische keuring Een keuring heeft een preventief karakter en zorgt ervoor dat je veilig en verantwoord met het sporten start. Voor deelname aan Giro di KiKa is een keuring niet verplicht, maar kan het wel handig zijn om gerichter te kunnen trainen!
Bijeenkomsten
Bijeenkomsten
In de aanloop naar Giro di KiKa worden enkele bijeenkomsten georganiseerd om alle deelnemers, begeleiders en vrijwilligers zo goed mogelijk voor te bereiden op die geweldige fietstocht in Italië!
Bijeenkomsten Twee bijeenkomsten in het voorjaar van 2018 zullen alle deelnemers, ploegbegeleiders en vrijwilligers zo goed mogelijk voorbereiden op Giro di KiKa!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen