Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!

Bereid je optimaal voor

Met een goede voorbereiding is het voor iedereen mogelijk: 5 uitdagende etappes door de Dolomieten fietsen. Giro di KiKa is geen wedstrijd, je fietst lekker op je eigen tempo en geniet van de prachtige vergezichten. Wij helpen jou graag!

Inbegrepen bij deelname:


  • Trainingsritten na bijeenkomsten
  • Deelnemersbijeenkomsten, webinars
  • Handleiding, paklijsten, gps-routes 
  • Routeboek met alle hoogteprofielen

Training

In de aanloop naar Giro di KiKa ontvang je tips hoe je training vorm te geven. Bovendien brengen wij je desgewenst in contact met een personal trainer, die een persoonlijk trainingsschema kan opstellen. Heb jij behoefte aan trainingen van een professional? Volg dan een training bij Passion4Biking.

Sponsorwerving

Je ontvangt een hoop tips om jouw sponsorteller te laten stijgen. Naast een persoonlijke sponsorpagina, kan je gebruik maken van tools en downloads en hebben wij een hoop voorbeeldacties online staan. Ook geven wij een online webinar speciaal gericht op sponsorwerving.

Voeding

Naast trainingsarbeid op de fiets, is het ook belangrijk om te trainen op het gebied van voeding. Onze partner Duursport.nl gaat je hierin bijstaan met handige tips. Gedurerende Giro di KiKa serveert een professionele kok lekkere en energierijke maaltijden, die perfect aansluit bij de behoefte van de deelnemer die een geweldige prestatie neerzet. 

Teambuilding

De band met je teamgenoten zal nooit meer hetzelfde zijn na Giro di KiKa. Je maakt een intense week samen door, waarbij vreugde en euforie de boventoon voeren, maar ook andere emoties worden gedeeld. Teamcoach Rob van Raak van Raak Advies weet dit als geen ander. Maak gebruik van zijn gratis coachingsessie en kom samen sterker uit dit avontuur!
Teamcoach Rob van Raak spreekt een team deelnemers toe. Teamcoach Rob van Raak spreekt een team deelnemers toe.

Deelnemersbijeenkomst

In het voorjaar van 2022 organiseren wij twee deelnemersbijeenkomsten. Hier worden alle belangrijke praktische zaken met betrekking tot Giro di KiKa besproken. Denk hierbij aan het dagschema, de route, logistieke zaken en opmerkingen rondom het fietsmateriaal. Er zijn interessante sprekers aanwezig en er is voldoende ruimte voor vragen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen