Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!


Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!

Bereid je optimaal voor

Met een goede voorbereiding is het voor iedereen mogelijk: 5 uitdagende etappes door de magische Dolomieten fietsen of 1 etappe op en rondom de legendarische Stelvio.

Giro di KiKa is geen wedstrijd, je fietst lekker op je eigen tempo en geniet van de prachtige vergezichten. Wij helpen jou graag!

Lees meer over trainen en sponsorwerven

Inbegrepen bij deelname:


  • Trainingsritten na bijeenkomsten
  • Deelnemersbijeenkomsten, webinars
  • Handleiding, paklijsten, gps-routes 
  • Routeboek met alle hoogteprofielen

Volg een online webinar

Training

Bereid je optimaal voor met een goede training. Wij ondersteunen je met advies en clinics dankzij onze gespecialiseerde trainingspartner Passion4Biking. De clinics zijn voor alle niveau waardevol! In no-time spijker je jouw techniek bij en werk je gericht aan je conditie. Ook is het mogelijk om een Giro di KiKa-trainingsschema te volgen van Fondo. Op deze manier maak je je trainingsritten nóg leuker en efficienter!

Lees meer over training

Sponsorwerving

Je staat er niet alleen voor! Als deelnemer ontvang je tips en tricks om jouw streefbedrag te halen voor KiKa. Naast een persoonlijke sponsorpagina, kan je gebruik maken van tools en downloads en hebben wij een hoop voorbeeldacties online staan. Ook geven wij een online webinar speciaal gericht op sponsorwerving.

Voeding

Naast trainingsarbeid op de fiets, speelt voeding een grote rol in het leveren van een sportieve uitdaging. Onze partner Duursport.nl staat klaar om al jouw vragen op het gebied van sportvoeding te beantwoorden. Tijdens Giro di KiKa serveert een professionele kok lekkere en energierijke maaltijden, die perfect aansluit bij de behoefte van de deelnemer die een geweldige prestatie neerzet. 

Lees meer over voeding

Deelnemersbijeenkomst

Om jou optimaal voor te bereiden op Giro di KiKa organiseren wij een deelnemersbijeenkomst. Hier worden alle belangrijke praktische zaken met betrekking tot Giro di KiKa besproken. Denk hierbij aan het dagschema, de route, logistieke zaken en opmerkingen rondom het fietsmateriaal. Er zijn interessante sprekers aanwezig en er is voldoende ruimte voor vragen.

Gratis webinar bijwonen?

Paklijst

De juiste uitrusting meenemen helpt je naar een voorspoedige rit tijdens Giro di Kika. Check daarom op tijd of je in bezit bent van de benodige spullen. Download hier de paklijst voor Giro di Kika 2024!

Paklijst deelnemers

Paklijst vrijwilligers

Paklijst begeleiders

"De kracht van het durven vragen, maken het voor mij een leuke 2e hobby." - Rob

"KiKa is voor velen een bekend doel, wat sponsoren werven makkelijker maakt dan verwacht." - Tiffany

"Vertel in je omgeving dat je Giro di KiKa gaat fietsen en hier komen vanzelf donaties uit." - André

Meer lezen over de voorbereiding?

Vraag het gratis infopakket aan!


Waar heb je meer interesse in?*
Wil je op de hoogte blijven?

Wij respecteren jouw privacy. Lees hier hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.