Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!


Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!

Bereid je optimaal voor

Met een goede voorbereiding is het voor iedereen mogelijk: 5 uitdagende etappes door de Dolomieten fietsen of 1 etappe op en rondom de Stelvio.

Giro di KiKa is geen wedstrijd, je fietst lekker op je eigen tempo en geniet van de prachtige vergezichten. Wij helpen jou graag!

Lees meer in het informatiepakket

Inbegrepen bij deelname:


  • Trainingsritten na bijeenkomsten
  • Deelnemersbijeenkomsten, webinars
  • Handleiding, paklijsten, gps-routes 
  • Routeboek met alle hoogteprofielen

Volg een gratis webinar

Training

Met een goede training kan iedereen meedoen aan Giro di KiKa. Wij ondersteunen je met advies en clinics dankzij onze gespecialiseerde trainingspartner Passion4Biking. De clinics zijn voor alle niveau waardevol! In no-time spijker je jouw techniek bij en werk je gericht aan je conditie. Ook is het mogelijk om een Giro di KiKa-trainingsschema te volgen van JOIN. Op deze manier maak je je trainingsritten nóg leuker en efficienter!

Sponsorwerving

Je staat er niet alleen voor! Als deelnemers ontvang je een hoop tips om jouw streefbedrag te halen voor KiKa. Naast een persoonlijke sponsorpagina, kan je gebruik maken van tools en downloads en hebben wij een hoop voorbeeldacties online staan. Ook geven wij een online webinar speciaal gericht op sponsorwerving.

Voeding

Naast trainingsarbeid op de fiets, speelt voeding ook een grote rol in het leveren van een sportieve uitdaging. Onze partner Amacx.com staat klaar om al jouw vragen op het gebied van sportvoeding te beantwoorden. Tijdens Giro di KiKa serveert een professionele kok lekkere en energierijke maaltijden, die perfect aansluit bij de behoefte van de deelnemer die een geweldige prestatie neerzet. 

Deelnemersbijeenkomst

Om jou optimaal voorbereiden op Giro di KiKa organiseren wij twee deelnemersbijeenkomsten. Hier worden alle belangrijke praktische zaken met betrekking tot Giro di KiKa besproken. Denk hierbij aan het dagschema, de route, logistieke zaken en opmerkingen rondom het fietsmateriaal. Er zijn interessante sprekers aanwezig en er is voldoende ruimte voor vragen.

Gratis webinar bijwonen?

Alles lezen over Giro di KiKa?

Vraag de gratis informatiebrochure aan!


Wil je op de hoogte blijven?

Wij respecteren jouw privacy. Lees hier hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen