Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!

Bereid je optimaal voor

Met een goede voorbereiding is het voor iedereen mogelijk: 5 uitdagende etappes door de Dolomieten fietsen. Giro di KiKa is geen wedstrijd, je fietst lekker op je eigen tempo en geniet van de prachtige vergezichten. Wij helpen jou graag!

Inbegrepen bij deelname:


  • Gratis introductietraining bij WattCycling
  • Trainingsritten na bijeenkomsten
  • Deelnemersbijeenkomsten, webinars
  • Handleiding, paklijsten, gps-routes 
  • Routeboek met alle hoogteprofielen

Training

In de aanloop naar Giro di KiKa ontvang je tips hoe je training vorm te geven. Bovendien brengen wij je desgewenst in contact met een personal trainer, die een persoonlijk trainingsschema kan opstellen. Heb jij behoefte aan trainingen van een professional? Volg dan een training bij Passion4Biking of volg een introductietraining bij WattCycling.

Sponsorwerving

Je ontvangt een hoop tips om jouw sponsorteller te laten stijgen. Naast een persoonlijke sponsorpagina, kan je gebruik maken van tools en downloads en hebben wij een hoop voorbeeldacties online staan. Ook geven wij een online webinar speciaal gericht op sponsorwerving.

Voeding

Naast trainingsarbeid op de fiets, is het ook belangrijk om te trainen op het gebied van voeding. Onze partner Duursport.nl gaat je hierin bijstaan met handige tips. Gedurerende Giro di KiKa zal Janneke Pieterson van Sportkeuken lekkere, energierijke maaltijden serveren, die perfect aansluit bij de behoefte van de deelnemer die een geweldige prestatie neerzet. 

Deelnemersbijeenkomst

In het voorjaar van 2021 organiseren wij twee deelnemersbijeenkomsten. Hier worden alle belangrijke praktische zaken met betrekking tot Giro di KiKa besproken. Denk hierbij aan het dagschema, de route, logistieke zaken en opmerkingen rondom het fietsmateriaal. Er zijn interessante sprekers aanwezig en er is voldoende ruimte voor vragen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen