Pauline van Donkelaar

Vrijwilliger

Vlak nadat Sofie op 11 jarige leeftijd haar strijd tegen kanker heeft moeten opgeven ontstond Team Sofie. Allemaal kanjers die helaas als geen ander weten waarom 95% genezing van kinderkanker zo belangrijk is en zich daarom hard hebben ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. En dat is gelukt, wat hebben we een mooi bedrag opgehaald met GdK2015 met alle deelnemers, supporters, vrijwilligers en organisatie en wat hebben we een fantastisch mooie week beleefd!

En nu: GdK 2017! Team Sofie heeft niet stilgezeten en stapt weer op de fiets! Dit jaar een team met nog veel meer kanjers om nóg meer geld op te halen voor KiKa!
Ik ga mij weer een week lang inzetten als fysiotherapeut/masseur om alle renners én KiKa te helpen hun doel te behalen!
Help jij ook mee door iets aan mij of Team Sofie te doneren en kinderkanker de wereld uit te helpen?!

DONEER, GOK EN WIN!

🔫🏃🏃🏃VOORSPEL MIJN EINDTIJD OP DE MARATHON, DONEER 5 EURO VOOR KIKA, EN MAAK KANS OP EEN CADEAUBON*!!🏃🏃🏃🏁

Over 2 weken, op 9 april, loop ik de Rotterdam marathon! Maar... ik heb ook nog een ander mooi doel, namelijk zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa met team Sofie!

*DE ACTIE: doneer 5 euro via onderstaande link o.v.v. je naam en jouw voorspelling van mijn netto eindtijd op de marathon (uu:mm:ss).
De DRIE personen die er het dichtste bij zitten winnen een cadeaubon!

*RULES:
- je mag zo vaak meedoen als je wil
- je kan meedoen tot ik gestart ben op 9 april om 10:00 (daarna zijn donaties welkom, maar doe je niet meer mee aan de actie)

Steun mij in aanloop naar de marathon, Giro di KiKa en help kinderkanker de wereld uit!!!

❤Team Sofie❤

26-03-2017

€ 556,75 / 500,00

Sponsor