Alles over de routes


Een meerdaagse etappekoers of een eendaagse klassieker. Fiets Giro di KiKa in 2021 op de manier die bij jou past!

Giro di KiKa:
Fiets 4 uitdagende en prachtige etappes in de Dolomieten en sluit na een rust- en reisdag (naar Bormio) af met Giro di KiKa Classico (etappe 5) rondom de Stelvio.

Giro di KiKa Classico:
Te fietsen als eendagse klassieker of als onderdeel van jouw meerdaagse Giro di KiKa. Kies uit 1 van de 3 routes rondom de mythische Passo dello Stelvio.

Dé uitdaging voor elk niveau!

Giro di KiKa 2021

20 t/m 25 JUNI 2021

Giro di KiKa brengt je naar de mooiste cols van de Dolomieten: 4 prachtige etappes met bucketlist-bergen. Passo Pordoi, Passo di Sella, Passo di Costalugna en veel meer.
Na een reisdag sluit je af met Giro di KiKa Classico rondom de Stelvio (check de Classico-routes hieronder). Klik snel en zie alle route-highlights!

De kilometers en hoogtemeters zijn o.b.v. Strava-gegevens. Dit kan per device verschillen.Giro di KiKa 2021

20 t/m 25 JUNI 2021

Giro di KiKa brengt je naar de mooiste cols van de Dolomieten: 4 prachtige etappes met bucketlist-bergen. Passo Pordoi, Passo di Sella, Passo di Costalugna en veel meer. Klik snel en zie alle route-highlights! Na een reisdag sluit je af met Giro di KiKa Classico rondom de Stelvio.
Check de Classico-routes hieronder.

De kilometers en hoogtemeters zijn o.b.v. Strava-gegevens. Dit kan per device verschillen.


Giro di KiKa Classico

25 JUNI 2021

Giro di KiKa Classico is de afsluitende etappe van Giro di KiKa. Fiets 'm als eendaagse uitdaging of als onderdeel van jouw meerdaagse Giro di KiKa. Kies de route die bij jou past: Stelvio, Extrema of Epico. De Classico is dé uitdaging voor fietsers van elk niveau!
Klik snel op de blauwe buttons voor alle route-details!

De kilometers en hoogtemeters zijn o.b.v. Strava-gegevens. Dit kan per device verschillen.


Giro di KiKa Classico

25 JUNI 2021

Giro di KiKa Classico is de afsluitende etappe van Giro di KiKa. Fiets 'm als eendaagse uitdaging of als onderdeel van jouw meerdaagse Giro di KiKa. Kies het route die bij jou past: Stelvio, Extrema of Epico. De Classico is dé uitdaging voor fietsers van elk niveau!
Klik snel op de blauwe buttons rechts voor alle route-details!

De kilometers en hoogtemeters zijn o.b.v. Strava-gegevens. Dit kan per device verschillen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen