Giro di KiKa Classico

Stelvio  Extrema  epico


GIRO DI KIKA CLASSICO 


Stelvio  Extrema  Epico

Ontdek de route

Met 3 verschillende routes rondom de Stelvio is er altijd een route op jouw niveau. Ga jij alleen voor de Stelvio of kies je voor de zwaarste route: de Stelvio, Mortirolo én Gavia? 

Check de routes en beleef een epische dag rondom de Stelvio!

Schrijf je in

Routes Giro di KiKa Classico

Tappa 5, optie 1: Stelvio

  Passo dello Stelvio

Stelvio: 44 kilometer, 1.560 hoogtemeters
Passo dello Stelvio is de berg der bergen in Italië. Een mythische col, bekend van de Giro d’Italia en de vele haarspeldbochten. Je klimt ruim 21 kilometer naar de top en daalt vervolgens weer af naar Bormio. Stel nu jouw doel en streep de Stelvio van jouw bucketlist. De perfecte uitdaging voor minder ervaren fietsers!

Bekijk op Komoot

Tappa 5, optie 2: Extrema

  Passo dello Stelvio (zuid), Passo dello Stelvio (oost)

Extrema: 106 kilometer, 3.470 hoogtemeters
Je beklimt de mythische Stelvio twee keer op één dag. Een prestatie van formaat. De Umbrail-kant van de Stelvio - vanuit Zwitserland - herken je gelijk als je er bent: onderaan de klim kreeg Tom Dumoulin hoge nood. Word ook een legende en fiets Giro di KiKa Classico: Extrema.

Bekijk op Komoot

Tappa 5, optie 3: Epico

  Passo del Mortirolo, Passo di Gavia, Passo dello Stelvio

Epico: 150 kilometer, 4.490 hoogtemeters
Epico, oftewel een echte epische etappe! Wanneer jij deze fietst, beklim je achtereenvolgens de Mortirolo, Gavia en Stelvio. Met deze route meet jij je voor een dag met de echte profs. Vlakke kilometers zijn er amper, je bent vooral bezig met klimmen en dalen. Episch, epic, epico: jij bent het!

Bekijk op Komoot

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen