Moniek Rijnders

Deelnemer

KANKER HELPEN GENEZEN

Lieve mensen,
Wederom doe ik een beroep op jullie steun voor dit ongelooflijk belangrijke doel namelijk KinderenKankervrij! Het mag niet zo zijn dat een kind geconfronteerd wordt met kanker en toch gebeurd dat jaarlijks in 500 gezinnen. En hoe erg als jouw kind dan bij de 25% behoort die kanker niet overleven....daar word ik keer op keer weer stil van!

Steun mijn actie en draag bij aan KinderKanker Helpen Genezen...!

Er is veel geld nodig voor onderzoek en elk dag komen we een stapje dichterbij de oplossing. Samen kunnen we er voor zorgen dat ieder kind een morgen krijgt

Alvast heel erg bedankt voor jouw donatie en steun. Dat doet goed en geeft kracht om in juni 2018 de bergen en kazeien in Italie weer te trotseren.

Lieve groet,

Moniek

MonKi voor en door jong en oud!!

Wat hebben we zaterdag met team Kanker Helpen Genezen een mooie en productieve MonKi knoopmiddag gehad.
Van bijna 2 tot 81 jarigen samen voor maar 1 doel; Kanker Helpen Genezen!!

Gaatjes boren, balletjes rijgen en lakken, draad branden, lijfjes knopen, handjes en voetjes knopen, hoofdjes en ringetjes erop en dat alles voor het politiekorps, de voetbalverenigingen en voorraad voor onze spinningmarathon op 16 en 17 februari.

Eerst met hulp leren boren en al snel hadden de kinderen het zelf onder controle. Geweldig om te zien hoeveel plezier zij eraan beleven om te helpen. Ieder op zijn eigen wijze, zo mooi!

Met een dosis humor en gezelligheid werd er hard gewerkt.er was koffie, thee, bier en limonade, koekjes en chocola. Iedereen was met weinig tevreden. We weten waarom dit nodig is, waar we het voor doen. Ieder van ons heeft direct of indirect te maken met kanker; dierbaren verloren, dierbaren die nog ‘vechten’, dierbaren die zijn genezen.

De kinderen voelen het ook. Ze weten dat ze aan iets goeds meewerken. Wij vinden het belangrijk dat ze ook iets kunnen doen en dat kanker geen taboe voor ze is. We HOPEN ze een stukje mee te geven in hun leven. Dat het mooi en dankbaar is om je onbaatzuchtig in te zetten voor de ander!

Ook hopen we nog lang door te gaan met het maken van MonKi. Ze is het liefste poppetje dat meehelpt kanker genezen. Of je nou twee, negen, bijna 50 of 81 bent, iedereen kan helpen kanker genezen...💙🖤

Liefs Moniek🍀

05-02-2018

MonKi voor en door jong en oud... 05-02-2018
Gegrepen door... 22-01-2018 Fris en Fruitig 10-01-2018

€ 8.034,54 / 10.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen