Melanie Nas

Vrijwilliger

Al voor het 4e jaar ga ik als vrijwilliger mee met Giro Di KiKa. Het alle eerste jaar ging ik mee, omdat ik klaar was met mijn middelbare school en dacht, tja waarom ook niet. Samen met mijn vader ging ik toen het 6-daagse avontuur aan op checkpoint 2.
Nu ik eenmaal mee ben geweest heb ik het 'virus' te pakken en kan ik me niet meer indenken om niet mee te gaan. Dit jaar zet ik me dus alweer voor het 4e jaar in voor KiKa en sta ik samen met mijn ouders en 3 andere gezellige dames op Checkpoint 2 om er voor de fietsers een feestje van te maken, zodat ze die laatste kilometers fluitend kunnen fietsen. We zorgen ervoor dat de fietsers niks te kort komen.
Naast dat ik het evenement zo geweldig vind door alle mensen, emoties en vriendschappen die je opbouwt, is het doel waarvoor we het doen het meest belangrijkste, want samen zorgen we voor die 95% kans op genezing!

€ 1.320,00 / 1.200,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen