Joost Knotnerus

Deelnemer

Ik ben Joost: 52 jaar, passie voor sport, passie voor mensen laten sporten. Ik kan me geen zomer voorstellen zonder fietstochten in de natuur. Liefst in de bergen. De grootsheid van de natuur om me heen en de euforie op de top, hebben een magische aantrekkingskracht op me. Naast fietsen houd ik ook veel van zeilen, schaatsen, en wintersport. De meeste tijd echter stop ik in de atletieksport in Amsterdam zuidoost.
In mijn leven als vader, en als vrijwilliger en trainer in de atletiekvereniging AV Feniks, heb ik bijna dagelijks te maken met kinderen. De onbevangenheid en de levenslust die deze kinderen meenemen vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie om te genieten van het leven.
Ieder kind dat aan kanker overlijdt is er één teveel. Laten we er samen voor zorgen dat de onbevangenheid en levenslust van deze kinderen beschermd wordt tegen de angst en onzekerheid die samen gaan met de ziekte kanker.
Ik ga voor dat doel en hoop zo veel mogelijk mensen in mijn omgeving te kunnen inspireren om hun steentje bij te dragen.
Je kunt me volgen via deze blog, maar ook via mijn facebookpagina https://www.facebook.com/joostfietstvoorkika/.

Hoera! Het startbewijs is verdiend!

Gistermiddag kwam het verlossende bericht dat mijn sponsors met elkaar de 2500 Euro bij elkaar hadden gebracht die nodig zijn voor mijn startbewijs in de Giro. Hoewel ik er alle vertrouwen in had dat dat zou gebeuren, is het toch een belangrijke mijlpaal.
Nu verder met fit blijven, sterker worden en proberen mijn doel te halen om ditzelfde bedrag nog een paar keer bij elkaar te schrapen.

20-04-2017

€ 6.527,11 / 10.000,00

Sponsor