Jessica de Jong

Deelnemer

Quattro Tempo

♡ Voor kanjer Martijn fiets ik Giro di Kika, want er valt nog heel wat geld op te halen. En zolang ik het kan ...
Ik ben Jessica (39) en fiets nu vier jaar. Daarvoor altijd basketbal (eredivisie) door een rugblessure moeten stoppen, maar een nieuwe passie gevonden: fietsen.
Bij Martijn, de oudste zoon van mijn vriend Ronald, ontdekten artsen begin 2016 dat hij een melanoom had. In juni 2016 hoorde hij dat er geen goed medicijn voor hem was. Ik heb hem toen beloofd om te blijven strijden voor Kika. Na vele behandelingen en een dappere strijd is hij in oktober 2016 overleden. Ik fiets Giro di Kika in 2018 voor de vierde keer (Quattro Tempo).
Dit keer fiets ik met familie, mijn fietsmaat Frank. Samen hebben we al vele fietsavonturen beleefd en samen ook vele familieleden zien strijden tegen kanker.
Dit is een nieuw hoofdstuk en wij strijden voor hen verder. Volg ons, volg team Quattro Tempo, via de blogs op www.detochtvanjeleven.nl

Stoere armbandjes en ik stoer!

Nieuwe armbandjes te koop na het grote succes van de twee vorige ontwerpen, precies een jaar geleden.
Juttz heeft opnieuw twee armbandjes ontworpen. Dit keer twee stoere exemplaren van hematiet. Camilla en Anne zijn de gezichten van het creatieve Juttz sierraden en helpen voor het tweede jaar achter elkaar met geld inzamelen voor Kika. Wil je een armbandje? Mail mij jessica@detochtvanjeleven.nl een stoere actie.
Zelf was ik minder stoer vanmorgen. Een week na mijn val had ik weer het lef op mijn racefiets te stappen. Van mijn stoere praatjes was weinig over... blaadjes en takjes op de natte weg waren daar oorzaak van. Hoe een val je lef ook een week daarna nog aantast, terwijl ik mijn hoogtevrees en afdalingsangst helemaal kwijt ben, ga ik nu met samengeknepen billen een bocht in. Ik zocht de blaadjes en nattigheid wel bewust op vandaag... wat een schijterd. Op naar de volgende fietstocht. Ik geef niet op. Hoppa!
Ps, bedankt voor de eerste bestelling Wendy xxx ♡

01-10-2017

€ 80,00 / 7.500,00

Sponsor