Jessica de Jong

Deelnemer

Jessica

♡ Voor kanjer Martijn ♡ Voor hem fiets ik Giro di Kika. Want beloofd is ... & ik fiets daarnaast voor Mariska en voor Amber ♡ zij vechten nog tegen die rotziekte. & voor Sofie ♡ Voor Femke ♡ Voor hen vecht ik door, omdat het niet genoeg is...

Op 25 juni fiets ik als tegenprestatie voor alle donaties die lange zware tocht door de Dolomieten. Voor het derde jaar achter elkaar, want er valt nog heel wat geld op te halen, er is nog niet genoeg voor genezing voor iedereen. En zolang ik het kan...
Volg mij via de blogs hieronder:

Ronde van Noord-Holland

Pal 5 bft tegen met stoten van 7
Maar met een stel kanjers en ontzettend snel gefietst.
Afgelopen zaterdag fietste ik met Tonni, Frank, Rudi en Mark de ronde van Noord-Holland. Een goede training, we reden de 160 km. Frank en ik kwamen vanuit Bakkum, dus wij tikten de 188 aan.
Het was een mooie tocht maar ik ging veel te hard van start en blies mezelf op. Al na 7 km zat ik stuk. Maat ik herpakte me even een paar km in het wiel gezeten.
Bij 100 km op de teller leefde ik helemaal op en kon zelfs wat kopwerk doen. Heerlijk gefietst. Bedankt mannen voor de les! Goede les voor de Giro over 64 dagen.
Toppers! #ikfietsvoorkika

24-04-2017

€ 3.667,67 / 4.000,00

Sponsor