Jan Zwiers

Deelnemer

KANKER HELPEN GENEZEN

De motivatie is groot! Na 4 deelnames aan Alpe d'Huzes wil ik in 2018 niet alleen daar aan deelnemen, maar nog meer betekenen in de strijd tegen kanker. Ik wil niet stil zitten, ik wil in beweging blijven door me in te zetten in de strijd tegen Kanker.

Kanker, een ziekte die ongekende impact heeft op diegene die de diagnose krijgt. Ook op alle naasten daarvan. Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe het je telkens in de rug steekt. Het vermoord hoop en dat wil ik niet! Dat wil ik helemaal niet voor kinderen. Wat ik wel wil is dat de volgende generatie kan zeggen "kanker daar ging je vroeger aan dood, maar nu niet meer". Daarom, voor de zieke kinderen, voor mijn kinderen, voor de kinderen in het algemeen, voor de volgende generatie.
Met ons team 'Kanker Helpen Genezen" worden we ooit waarheid. Tot die tijd stop ik niet met knokken tegen deze sluipmoordenaar.

Niet meer stil zitten. Sta op en kom in beweging! Steun de beweging tegen kanker!

Alvast dank voor je bijdrage.

€ 9.735,32 / 2.500,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen