Friends4Kika

Team

Wat bezielt jullie? Of waar beginnen jullie nu weer aan? Ben je wel goed bij je hoofd? Zijn de meest voorkomende vragen waar we de laatste weken antwoord op moeten geven. En het antwoord ligt voor de hand en is simpel tegelijk; het ligt voor de hand omdat kanker een hele nare ziekte is. In Nederland krijg elk jaar ongeveer 550 kinderen kanker en jaarlijks sterven er zo'n 42 duizend mensen als gevolg van deze ziekte. Er is een groot verschil tussen kanker bij kinderen of bij volwassenen, de soort kanker is anders, maar het resultaat is hetzelfde. Heel je leven staat op zijn kop en niets wordt ooit meer zoals het was. Niet alleen voor de patiënt maar ook voor iedereen in haar/zijn directe omgeving en om daar verandering in te brengen doen wij mee aan deze fantastische tocht.

Ons team “Friends4Kika” bestaat niet alleen uit Susan en Dirk, maar ook uit de supporters en verzorgers die op de flanken van Alpe d'Huez en de Mont Ventoux stonden. De mensen die lieve- en enthousiaste woorden zeiden en hebben geschreven. En natuurlijk onze grote schare sponsors die door de jaren heen (ook in de crisis) altijd gul hebben gedoneerd. Iedereen wil zijn steentje bijdragen in de strijd tegen deze ziekte en de één organiseert, de ander kookt, weer een ander stort geld en een enkeling…..fiets!! En met die wetenschap dat er zoveel mensen achter ons staan is het simpel om mee te doen aan deze evenementen.

Ons team telt vele stemmen en één hart

€ 8.690,00 / 5.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen