Dirk Metselaar

Deelnemer

Friends4Kika

Iedereen weet dat kanker een onbarmhartige ziekte is en bijna iedereen heeft wel iemand in zijn directe omgeving die lijdt of heeft geleden aan kanker. Bij volwassenen is het al verschrikkelijk, maar zeker nog meer wanneer je als kind wordt getroffen door deze genadeloze ziekte, het is dan des te aangrijpender. Wanneer je deze kinderen ziet met slangetjes in hun kleine lijfjes, hun kale koppies en uitgemergelde lichaampjes, dan krimp je hart ineen.

Het lijkt me zo frustrerend, zeker ook voor een ouder van een kankerpatiëntje, om te zien hoe het lijden en de aftakeling begint na de diagnose kanker. Niet alleen door de ziekte zelf maar ook door de behandelingen, want ook de chemo, de bestralingen en de operaties zijn een aanslag op het lichaam en geest die zijn weerga niet ken.

En dan denk je dit moet toch anders kunnen, efficiënter, humaner en doeltreffender maar ja schijnbaar kan dit nog niet. En zolang de beste hulp, de beste medicijnen, de beste artsen en de beste behandelingen er nog niet zijn is er geld nodig. Heel veel geld voor onderzoek en ontwikkeling van behandelmethoden en goede medicijnen en daarom doe ik mee aan Giro di Kika 2018.

Maar ook doe ik aan Giro di Kika mee om iedereen die aan deze verschrikkelijke ziekte lijdt te laten weten dat ze niet alleen staan in deze keiharde strijd.

“Een nederlaag is vaak een tijdelijke toestand. Pas door op te geven wordt hij permanent”

Kerstgroet

Beste vrienden, familie en kennissen,
Wat is er in de afgelopen maanden weer een hoop gebeurd….en het is geweldig om te zien hoeveel mensen zich betrokken voelen met KiKa en onze uitdaging. Wij zijn trots op al onze familie, vrienden, kennissen en zakelijke relaties.

Bedankt voor jullie steun en donaties in 2017
en wij wensen jullie fijne feestdagen en een voorspoedig, maar vooral een gezond
2018

Maaaaaar we zijn er nog niet!! Het minimale
sponsorbedrag is in zicht, echter nog net niet bereikt.
Wellicht is het zo vlak voor de kerst niet het ideale
moment om een bijdrage te vragen, want in december
geven we al bergen met geld uit! Maar……..

Als je er niet naar vraag, krijg je het zeker niet

En jullie bijdrage gaat natuurlijk naar een super goed doel,
bovendien wat is een klein beetje op een hele berg…..

De afgelopen weken heb ik niet stil gezeten, 80 uur en 11 minuten fietsen dat zijn 2.103,24 kilometers, 30.25 uur fitness en interval trainingen en niet geheel onbelangrijk 48.385 calorieën. Fietsen gaat nog niet hard, maar in het donker en met die natte fietspaden is 25 hard zat. De nodige ongemakken heb ik inmiddels ook al gehad, lekke banden bij de vleet, half bevroren tenen en vingers en niet te vergeten blaren op plekjes waar je ze zeker niet wil hebben. Maar ja, dat zijn maar “peanuts” in vergelijking tot wat die zieke mensen ( kinderen en volwassenen) mee moeten maken bij de diagnose kanker.

Van de week hebben wij te horen gekregen dat een collega die herstellende was van een hartinfarct een volgende onheilstijding kreeg, gezwellen in lever en darmen. Dit zijn natuurlijk geen berichten die je vlak voor kerst wilt horen, maar het zet je wel aan het denken. Groot, dun, klein, dik, oud of jong voor deze ziekte maakt het niets uit en bijna iedereen krijg ermee te maken. Na de diagnose kanker is de wereld en je leven nooit meer hetzelfde. Iedere keer grijpt het je weer aan als je ziet hoe een gezond lichaam wegteert of wanneer je hoort hoe iemand lijdt. Daarom zetten Susan en ik ons in om iedereen die aan deze verschrikkelijke ziekte lijdt te laten weten dat ze niet alleen staan in deze keiharde strijd.

Een gezond mens heeft vele wensen, iemand die ziek is slechts één

Fijne feestdagen en een Super gezond 2018
Susan en Dirk

21-12-2017

€ 2.695,00 / 3.000,00

Sponsor