Giro di KiKa en het coronavirus

Het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. De organisatie van Giro di KiKa volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. 

De Nederlandse overheid heeft terecht besloten alle evenementen tot 1 juni te verbieden. Momenteel staat de veiligheid van alle deelnemers, begeleiders en vrijwilligers voorop. Hierdoor hebben wij besloten Giro di KiKa te verplaatsen naar 20 t/m 25 september 2020.

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@girodikika.nl

Vragen en antwoorden over corona en Giro di KiKa

Gaat Giro di KiKa door?
In verband met het coronavirus wordt Giro di KiKa verplaatst naar 20 t/m 25 september 2020. Alle deelnemers, vrijwilligers en begeleiders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Wij zijn bewust bezig met de situatie rondom het coronavirus. In verdere communicatie gaan wij uit van een normale editie van Giro di KiKa. 
Wat gebeurt er met het sponsorgeld voor KiKa?
Voorop staat bij ons dat het goede doel zo min mogelijk averij oploopt. We doen het immers voor zieke kinderen, mensen met kanker en mensen die verstoken zijn van goede zorg en onderwijs. Deze kinderen kunnen geen jaar zonder onderzoek, dit moet doorgaan. Daarom gaat de sponsoring altijd naar het doel en is het niet mogelijk om sponsorgeld mee te nemen naar 2021.
Gaat de bijeenkomst van 31 mei 2020 door?
Nee, deze bijeenkomst wordt verplaatst naar een nog te bepalen datum. Zodra deze bekend is ontvangen alle deelnemers, begeleiders en vrijwilligers een uitnodiging via de mail.
Wanneer is Giro di KiKa 2021?
De voorlopige datum* van Giro di KiKa 2021 is zondag 20 t/m vrijdag 25 juni 2021.

*Deze datum kan nog aangepast worden.
Mijn vraag staat er niet tussen
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de organisatie via info@girodikika.nl

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen