Meer invulling geven aan teambuilding of MVO?

Deelname aan Giro di KiKa kan verschillende redenen hebben. Meer aandacht voor teambuilding of juist concrete invulling geven aan uw MVO-beleid? Klik op onderstaande button en vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

KiKa

KiKa

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.
Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen.
Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.
KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Meer informatie?

Fiscale voordelen

Donaties aan Giro di KiKa gaan via The Event Foundation, welke is aangemerkt als ANBI instelling bij de belastingdienst, waarmee een gift fiscaal aftrekbaar is.
Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan de gift. Meer informatie?

MVO

MVO

Steeds meer bedrijven zoeken naar mogelijkheden om invulling te geven aan hun MVO doelstellingen.

Een bijdrage aan KiKa kan zorgen voor een vergrote betrokkenheid bij werknemers, leveranciers en klanten.

Het werk van KiKa spreekt iedereen aan en deelname aan Giro di KiKa draagt direct bij aan het behalen van de gestelde doelstelling om 95% genezingskans te realiseren bij kinderen met kanker.

Teambuilding

Teambuilding

Giro di KiKa is een uitgelezen kans om te zorgen voor meer cohesie tussen uw werknemers. Zowel in het voortraject, waarbij geld wordt opgehaald voor KiKa, als de fietstocht in Italië worden werknemers uitgedaagd om op een vernieuwde manier samen te werken.

Tevens leren collega’s die normaal gesproken wellicht niet zoveel contact hebben, elkaar beter kennen. Vanwege de twee fases die Giro di KiKa kent, kunnen alle werknemers meedoen aan dit fantastische evenement. Tijdens de fietstocht is er ook ruimte voor werknemers die zelf niet willen fietsen, in de vorm van teamondersteuning onderweg.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen