Barry Scholtes

Deelnemer

Westland voor Giro Di KiKa

Hallo allemaal, leuk dat jullie me gevonden hebben op de site !

Ik ben Barry Scholtes (inmiddels 47 jaar), en getrouwd met Gerriene. Samen hebben we een zoon van 14 jaar, Connor en we wonen in Monster.

In het jaar 2016: begeleider/supporter van het team “Westland voor Giro di KiKa”
In het jaar 2017: fietser in het team “Westland voor Giro di KiKa”
Het is voor mij wederom een onvergetelijke week geworden in Italië. Wat een week, herinneringen, momenten......wat mooi om mooie mensen te ontmoeten....teveel om op te noemen !!
Een week met een lach en een traan, teleurstelling en een heleboel positieve aspecten. Af en toe met je neus keihard op de feiten wordt gedrukt dat het gewoon keihard nodig is ! Op naar 95% genezing van kinderkanker!

Voor al de kindjes die knokken, papa's en mama's die verdriet hebben om hun kindjes die knokken. Opa's en oma's die machteloos toe moeten kijken. Ooms en tantes, neven en nichten, vrienden, kennissen die allemaal meeleven.......

In 2018 dus weer op de fiets voor dit geweldig evenement. Het is mooi dat ik mijn hobby kan combineren met het goede doel. Iets om trots op te zijn !

Mochten jullie in de gelegenheid zijn om mij te willen steunen…..jullie weten me nu te vinden ! Druk op de ‘sponsor’ knop en de rest wijst zich vanzelf….alvast bedankt !

Met een gezonde fietsgroet,
Barry

€ 2.921,76 / 2.500,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen