Angela Balzarelli

Deelnemer

Team Balzarelli

English below
Na de geweldige editie van 2017,
waarbij ik mee ben gegaan als masseuse wil ik in 2018 zelf fietsen om geld op te halen voor Kika in de strijd tegen kinderkanker. Omdat elk kind een gezonde start verdiend. Ik wil aan de start staan met €2500 voor de kinderen op 24 juni. De uitdaging die ik aanga zie ik als een symbool voor de strijd die de kinderen leveren. Ik hoop de finish te halen om de kinderen te laten zien niet op te geven! Fietsen is mijn grote passie, mijn familie geschiedenis ligt in Italia dus ik hoop met de Giro di Kika ook een droom tot vervulling te laten komen :) Ik vind het een hele eer om deel te nemen als Balzarelli on road!
ENGLISH
After the great edition in 2017, when I joined as a masseuse, I wanna cycle this year to raise money for Kika, in the battle against child cancer. Because every child deserves a healthy start. I wanna stand at the start with €2500 for the childeren on June 24th. I see this challenge as a symbolic battle, like the children have to battle.I hope I will make it to the finish and show the children not to give up. Cycling is my great passion, my family roots are in Italy, so I also hope a dream will come true in this Giro di Kika. It will be a great honour to ride as Balzarelli on road!

Gestart!

Volg de updates via Facebook: Balzarelli on road en Giro di Kika!

25-06-2018

€ 2.705,71 / 2.500,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen